Pages

zaterdag 30 maart 2013

Cinnamon Rolls

Een van mijn favoriete recepten is toch wel die van Cinnamon Rolls.
Het is super lekker en ook nog heel snel te maken.
Misschien wel een heerlijke traktatie voor bij de paasbrunch!?

wat heb je nodig?
croissant deeg
bruine suiker
kaneelpoeder
boter

stap 1 Je maakt het blik croissant deeg open en rolt het uit en verwarm de oven voor.
stap 2 Je maakt alle ' scheur' randjes dicht zodat je een grootte plak krijgt.
stap 3 Je besmeerd de bovenkant met boter
stap 3 Verdeel daar de bruine suiker over totdat je een mooi bruin laagje over het gehele deeg hebt.
stap 4 Besprenkel het deeg met kaneelpoeder naar eigen inzicht, ik verdeel het meestal net zoals de suiker maar dan minder dik.
stap 5 Rol het deeg tot een nette rol
stap 6 Snij de rol in stukken van ongeveer 2 a 3 cm.
stap 7 Vet het bakblik of de cupcake vorm in met boter.
stap 8 Zet het geheel in de oven voor ongeveer 15 minuten en rond de 170 graden.
stap 9 Eet ze zo snel mogelijk op haha

veel bak plezier!!

liefs Rianne 




0 reacties:

Een reactie posten

Thank you for leaving a comment!!